Skinbooster Eyes

Området kring ögonen är ett problemområde för många och trots att man testat olika krämer och kanske till och med behandlingar upplever vissa att det inte hjälper så mycket…

Eftersom huden runt ögonen är väldigt tunn och extra känslig så är den också mer svårbehandlad. Har man rynkor och testat botox så kan man uppleva att resultatet blir otillräckligt eller att rynkorna istället flyttar sig längre in mot ögonvrån. Vissa tycker också att det kan ge ett lite stelt och onaturligt resultat.

Fillers under ögonen, så kallad tear trough är bra om det finns en hålighet under ögonen men det finns många som upplever problem i detta område som inte kan lösas med hjälp av just fillers. Man kanske istället har påsar under ögonen, slapp hud, rynkor eller missfärgning/pigmentering.

Du ger din hud näring med vitaminer och antioxidanter och återfuktar med hyaluronsyra, som är speciellt framtagen för detta känsliga område. Jag upplever också att det ger ett väldigt naturligt resultat och många med ”pappershud” (jag brukar kalla det så när huden känns fnasig, skör och torr) får efter ett par behandlingar en mjukare hud runt ögonen med linjer som slätas ut. Många gillar också känslan av att se sig själv i spegeln och känna sig återfuktad inifrån.

Ett år mellan bilderna. Kur av skinbooster Eyes RRS.

Ha en fin vecka! ❤ /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s