Konsultation

De flesta som utför estetiska injektioner eller andra ingrepp erbjuder en gratis konsultaion. Självklart också här på Karlstad Beautycare!

Men varför är det så viktigt att komma på en konsultaion innan man bestämmer sig för en behandling? För det första så känns det skönt att träffa den som ska utföra ens behandling men det finns flera andledningar!

En annan synvinkel: Ofta är vi rätt självkritiska. Vi granskar oss i spegeln in i minsta detalj, detaljer som ingen annan än du själv förmodligen ser. Och vi fastnar lätt på ett fokusläge, exempelvis en linje eller ett ärr i ansiktet när vi granskar oss på nära håll.

Diskutera: Att prata med en annan opartisk person brukar ge en större helhetsbild vad det än gäller. Hos mig slutar det ofta med att man behandlar mindre än vad som är tänkt. Vissa vill exempelvis bygga kindben när de redan har fina drag. Jag anser att det alltid är bättre att börja försiktigt och bygga på vid ett senare tillfälle om man fortfarande känner att resultatet inte är fullgott.

Samla information: Ställ frågor. Kanske är du orolig för att det kommer se konstigt ut eller göra ont då kan vi tillsammans gå igenom vad som görs för att få ett naturligt resultat och minska smärta.

2021 kommer en ny lag som innebär att den som önskar en estetisk behandling först måste gå på konsultation och få två dagars väntetid innen behandling kan utföras. Jag tycker själv att detta är jätte bra så man inte gör något förhastat och hinner fundera först.

Vad ska jag tänka på efter en konsultation?

Ta god tid på dig att tänka över om detta är något för dig. Kom ihåg, man kan aldrig ändra på hur du ser ut. Vi kan endast förfina och förstärka det du redan har! Det känns viktigt att du känner dig som dig själv efter behandling.

Snart är det jul! ❤ Jag kommer lägga ut fina erbjudanden på hudvårdsprodukter för dig som vill köpa för dig själv eller som julklapp!

Ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s