Behandla haka, hur & varför?

Vissa ser det som en självklarhet att vår haka påverkar utseendet mycket medan andra kanske aldrig ens reflekterat över det.

Så varför vill man då behandla sin haka? Vissa för att den ”buktar inåt” medans andra vill behandla för att man fått en så kallad apelsinhaka (små veck i hakan relaterat till spänd muskel).

I vissa fall för att få ett mer triangelformat ansikte men en behandling av hakan påverkar faktiskt mer än så. Det kan till exempel lura ögat så att käkben upplevs som mer markanta eller göra så att näsan ser mindre ut.

Haka kan behandlas med antingen fillers eller botox, ibland är en kombination av båda det bästa. Om du har en apelsinhaka så kan det i många fall räcka med en till två behandlingar med botox för att ”bryta vanan” att spänna muskulaturen. Själv har jag spänt mig utan att lägga märke till det bortsett från en ”trötthet i hakpartiet”.

Men under en utbildning så rekommenderade injektionssjuksköterskan som höll i undervisningen att jag skulle testa botox i hakan eftersom jag spände den varje gång jag koncentrerade mig på något. Efter ett par botoxbehandlingar har jag slutat dra upp min haka! 🙂

Avslutar med en bild på en av mina kunder där hakan behandlats med enbart 0,2 ml Stylage. (Här har även kinder och läppar behandlats).

79657802_1050753518650215_3558818968141561856_o

Som vanligt är det bara att höra av sig vid oklarheter eller frågor! 🙂

Hoppas du får en fortsatt bra vecka! Varma hälsningar från Karlstad Beautycare! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s