Stegvis läppförstoring

Ofta vill man ha slutgiltigt resultat redan efter en behandling och det är ju inte så konstigt…

Såklart vill man få ett önskvärt resultat direkt om man får välja och har du redan en fyllig läpp så räcker troligtvis en behandling. Men just vad gäller läppfillers behöver vissa ”bygga” upp läppen lite i taget.

Om det är så att du gillar din läppvolym men inte är helt nöjd med formen kan man många gånger korrigera på endast ett behandlingstilfälle. Är det däremot så att du har små läppar brukar det behövas 2-3 behandlingar med ungefär en månads mellanrum.

Den här kunden har behandlats under två tillfällen med totalt 1,2 ml stylage S. Varför jag i första hand väljer den minst tjocka fillern när jag behandlar läppar är för att jag anser att det ger ett mer naturligt resultat. Fillern är också mjukare och ingen vill väl ha hårda läppar? 🙂68869114_950059168719651_2345834317290143744_o

En annan fördel med att bygga läppvolym långsamt är att du hinner vänja dig vid hur det ser ut. Och jag har som regel att det alltid är bättre att underbehandla än att överbehandla. Många svullnar upp lite efter en fillersbehandling och då är det bra att ge läppen tid att återhämta sig för att se om formen sedan behöver justeras. Det kan vara svårt att se hur slutresultatet blir när man är svullen. Dels för att resultatet ofta blir mer naturligt men också för att det minskar risk för komplikationer som jag tagit upp i ett tidigare inlägg.

Nedanstående bild är ett bra exempel där en liten mängd fillers ger god effekt. En ung tjej med naturligt fylliga läppar. Behandlats för första gången med 0,4 ml stylage S. Här har vi korrigerat lite ojämnheter samt balanserat proportionen mellan över- och underläpp.

82695319_1075902949468605_3428673590692675584_o

Njut av din lördagskväll! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s