Behandla för att bevara

Det kan vara svårt att veta vilken behandling man ska välja om man inte är insatt i skönhetsbranchen. Det finns en djungel av olika behandlingar att välja mellan. De allra flesta vill bevara eller återskapa sitt utseende, alltså inte göra för stora förändringar. Man vill se ut som ”sig själv” och behålla känsan av att ha sin egen identitet. Och hur ska man då tänka?

Vill man bevara ett ungdomligt utseende eller en frisk hud så är hudvård en bra grund, inte bara att man använder rätt sorters produkter utan att man fyller på med fukt inifrån. Tyvärr finns ingen sådan hudkräm, som tränger in genom hudens barrriär och lägger sig på djupet. Då behöver man hjälpa till med skinbooster, för den som ogillar nålar går microneedling alldesles utmärkt att slussa in fukt med!

De flesta har säkert sett någon som är helt stel i stora delar av ansiktet efter att ha gjort behandling med botox och kanske också ett par gigantiska läppar på det, alltså fillers. Men sen passar liksom resterande delen av ansiktet inte ihop. Det finns rynkor som träder fram skarp mellan allt det släta och slapp hud. Då har man förmodligen arbetat ”för hårt” med botox men också glömt att först jobba på hudkvaliteten. Alla får ett vackrare och mer naturligt resultat genom att ha en återfuktat, frisk och elastisk hud.

Några behandlingar. Less is more! Återskapa & bevara.

Så för att ge lite korta och konkreta tips skulle jag säga

  1. Gör en hudanalys & köp prodkter anpassat för just din hud! (Många erbjuder denna tjänst gratis vid köp av minst en produkt. Så även hos oss!)
  2. Skinbooster och/eller Microneedling gör gott för din hud. Inte bara då det återfuktar på djupet utan också då läkningsprocesser sätts igång som gör att din egen kropp under lång tid framöver ”självläker” det behandlade området och kollagenproduktionen ökar.
  3. Fillers – Fungerar utmärkt för att återskapa volym eller fylla ut lite grövre rynkor. Våra fettdepåer krymper med stigande ålder, detta gäller även för läppar. Många kan få ett stort lyft av endast små mängder läppfillers!
  4. Slutligen skulle jag vilja säga: Glöm inte halsen, den är som en förlängning av ditt ansikte. Har man varit noga med hudvård, skinboosters och andra hudvårdsbehandlingar men glömt bort halsen så kommer det se onaturligt ut. Många har fina halsar hela livet. Själv har jag babyveck över hela halsen och sladdrig hud. Så jag får nog börja ge min hals lite kärlek, jag också!

Har ni frågor finns jag som vanligt nära till hands på sociala medier!

Ha en fin dag! ❤ /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s