Alla Hjärtans Dag

Snart är det alla hjärtans dag! En dag som vissa av oss älskar och andra tycker mindre om. Kanske känner man sig ensam när bilder läggs ut på sociala medier på par som firar sin kärlek till varandra om man själv inte har några planer… Men vet ni vad?

Alla hjärtans dag kan lika gärna vara en helt vanlig dag om man föredrar det men kanske ännu hellre en dag då man visar lite extra kärlek! ❤ Bjud din bästa vän på middag, ditt syskon på en fika, köp något gott till din katt eller hund eller ge din partner eller dig själv något extra! Själv tänker jag mest på semlor! 🙂 Och det är ju så gott! Så passa på att köpa en stor semla till dig själv eller något annat mumsigt och njuuut av att ha det gött!

För er som ändå tycker att alla hjärtans dag är lite av en högtid så finns presentkort att köpa inklusive medföljande gåva vid köp över 1000 sek! Du kan självklart boka en behandling till dig själv för minst 1000 sek fram till den 14.e februari och få samma gåva på köpet! Bara uppge ”Alla Hjärtans Dag” i bokningen eller hinta vid behandling för att få en ”Peel to Glow” och ett gott chokladhjärta med dig hem. En AHA-baserad exfolierande peeling med efterföjande serum fullproppad med antioxidanter som ger vacker lyster. Perfekt att ha om man vill vara lite extra fin eller bara känna sig uppfräschad!

Ta hand om er! /Emma ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s