Behandling mot håravfall

Att drabbas av håravfall känns jobbigt för de allra flesta. Håret upplevs ofta som en del av ens identitet & både män och kvinnor lider av att bli tunnhåriga, vilket kan kännas hopplöst. Men håravfall går att behandla!

XL hair är en CE-märkt & väl beprövad produkt som används på kliniker över hela Europa. Här i Sverige ligger vi lite efter men produkten används mer och mer även här, framförallt i Sveriges storstäder. XL hair innehåller aktiva ämnen som stimulerar hårtillväxt & ökar spridningen av papillaceller.

Har du börjat tappa hår kan det bero på många olika orsaker: Stress, hormonrubbningar, näringsbrist eller sjukdom. Obalans i kroppen kan göra att ditt hår inte längre orkar växa som det en gång brukade och då kan man genom mikroinjektioner tillsätta ämnen som på djupet stimulerar hårsäckens tillväxt. Vår kropp är ju så finurlig att den först och främst fokuserar på vad som gynnar vår överlevnad för att i sista hand ge energi till det som inte är livsviktigt vid exempelvis sjukdom eller näringsbrist.

Bild från klinik i Nederländerna!

Hur går behandlingen till?

XL-Hair® är en snabb och enkel metod där injektionerna görs med mycket fina nålar och är huvudsakligen smärtfritt. Det kan stoppa aktivt håravfall på 3 månader och stimulera ny hårväxt på 6 månader.

Håravfall reduceras till normala nivåer, torrhet, hår-klåda samt mjäll i hårbotten avtar markant. Hårets kvalitet och tjocklek förbättras väsentligt. Sammantaget ger dessa effekter ett mer vitalt och kvalitativt hår.

Innan du injiceras med XL-Hair® ska du tvätta och torka håret ordentligt. Tvättning av håret ska ske 2-4 timmar innan behandling utförs. Produkten du tvättar håret med är speciellt framtagen för behandling med XL- Hair®. Produkten finns på kliniken och ingår i behandlingspriset!

Behandlingen görs med 7-14 dagars mellanrum, under 6-8 behandlingstillfällen.

Behandlingen utförs av legitimerad specialistsjuksköterska och sker endast efter att du först gör en kostnadsfri konsultation.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig via sociala medier eller ringa på telefonnummer: 073 844 70 46. Ha det fint så länge! ❤ /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s