Microbotox

Microbotox förbättrar hudens kvalitet. Behandlingen paralyserar inte musklerna, som den klassiska rynkbehandlingen botox, utan fungerar ytligt på hudstrukturen och förbättrar hudens spänst & lyster. Den har avancerande porförminskande egenskaper som ger en fräsch och ungdomlig hud.

Själv älskar jag behandlingar som förbättrar hudens kvalitet, just för att det känns så naturligt. Behandlingen både förebygger och reparerar. Under vinterhalvåret känns det extra skönt att fylla på med fukt, antioxidanter & vitaminer. Mitt största bekymmer när det gäller min hud är acne & då passar den här behandlingen också perfekt!

Hudföryngring och förebyggande behandling för motverka ålderstecken!

  • Porsammandragning – Slätare & jämnare hudstruktur
  • Minskad synlighet av fina linjer
  • Vacker lyster – Återfuktar huden
  • Reducerad talgproduktion – Minskar acne

Indikation: Hjälper till att reparera ålderstecken, föryngrar skadad och mogen hud med fina linjer. Särskilt anpassat för personer som har fått en synlig hudpåverkan av rökning, sol och åldrande. Behandling: Område – ansikte, hals och dekolletage.

Används i samband med microneedling, där produkten slussas in.
Rekommenderas: 2-4 behandlingar.
En behandling var tredje vecka. När önskat resultat uppnåtts, underhållsbehandling var 6.e månad.

Behandlingen tar ca 50 minuter & då ingår även efterföljande ansiktsmask. Många undrar om behandlingen gör ont, vilket jag anser svårt att svara på då smärta beror på tidigare upplevelser, känsloläge, smärttröskel, hormoner & så mycket annat! Vissa tycker det gör lite ont, andra inte. Själv tycker jag inte att behandlingen är speciellt smärtsam utan mer ger en brännande känsla som är övergårnde. Du kommer att vara röd direkt efter behandingen som lägger sig inom några timmar för att sedan se ut som att du fått en mildare solbränna. Den följande veckan kommer du också att flagna lätt då gamla, döda hudceller rensas bort. Du får självklart bedövningssalva för att minimera känslan av obehag. Efterföljande veckor är det bra att återfukta huden lite extra samt vara noga med solskydd när du ska vistas utomhus. Byt också örngott på din kudde för att hålla din hud ren & fräsch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s