Gratis hudanalys

Vill veta hur din hud mår just nu?

I så fall är du välkommen på en vetenskaplig hudanalys som mäter sebumproduktion (hur mycket fett din hud producerar) samt hur återfuktad huden är. Sebum är viktigt då det binder fukt till huden. Många har under vinterhalvåret låg eller ingen produktion av sebum alls. Detta beror delvis på väder men också hur du sköter din hy och vilka produkter du använder.                                                            images

Själv har jag till exempel använt mig av produkter för fet hy som minskar min egna produktion av sebum. Jag förstod inte själv att mina acnebesvär blev ännu värre då jag egentligen inte alls har fet hy och min produktion av subum var låg sedan innan. Detta gjorde att min hud kom ännu mer i obalans. Nu har jag hittat rätt produkter för just mig och min hud blir bara bättre och bättre!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mätinstrumentet som visar hur din hud mår på 2 minuter!

Välkommen att boka din tid! Det gör du enklast på bokadirekt.se.

41840643_10216502895825796_8790487097749274624_o

Som vanligt så är det bara att höra av sig vid frågor! Ha en skön helg. Själv jobbar jag och ska göra mitt bästa för att mina patienter, kollegor och jag själv får det så mysigt som möjligt! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s