Vad är skönhet?

Så! ”Vad är egentligen skönhet?”

Flicka, Rött Hår, Makeup, Kaukasiska, Modell, Skönhet

Beroende på vem du frågar kommer du självklart få tusen olika svar. Men det finns faktiskt vissa mått man kan mäta skönhet med inom estetiska injektioner, hur konstigt det än låter!

Flera olika instrument finns för att mäta exakt vad man ”bör” korrigera inom estetik med till exempel fillers. Jag använder mig själv inte av detta då jag anser att ett mått inte passar alla och att skönhet sitter just i olikheten bland människor.

Men vad är skönhet för dig?

Jag själv tycker att alla människor är fina på sina sätt och personligheten påverkar såklart allra mest.

Men de flesta människor har också sina specifika drag som exempelvis smilegropar, ”veck” i hakan (som Ashton Kutcher & faktiskt också min karl) 😀 eller ett markant ärr som syns tydligt. Och jag tycker det är synd att ta bort en del av något som uppfattas som ett personlighetsdrag, så om man helt eller tillfälligt vill behandla ”bort” detta så är det bra att tänka sig för både en och två gånger innan. Självklart mår vissa dåligt över ett ”komplex” och man känner med stor sannolikhet själv om en behandling skulle göra att självförtroendet eller självkänslan påverkas till det bättre. Så är det så för dig så skulle jag rekommendera att testa en mindre mängd fillers som är ”tunnare”. Detta gör att den går ur kroppen snabbare så att du under 6-12 månader kan ”känna på” om det är något du vill fortsätta med.

250px-Ashton_Kutcher,_USAF_crop..jpg

Och veck i hakan är väl inte så dumt ändå?! 🙂

Ha det gött och njut av helgen! Glöm inte att höra av dig om du undrar nått. ❤

/Emma Karlstad Beautycare 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s