Minska dubbelhaka

Att man har dubbelhaka behöver inte alltid bero på att man gått upp mycket i vikt under en period i livet. Genetik styr över hur vi ser ut. Själv har jag haft dubbelhaka även när jag varit supersmal och det finns liksom i släkten.

portrait-4447764__340

Du har kanske hört talas om olika sätt att behandla dubbelhaka eller andra fettdepåer som är oönskade? Belkyra är en känd behandlingsmetod som ”bränner” bort fettet. Fördelen med detta är att fettceller dör, nackdelen att det är en dyr och relativt smärtsam behandling. Man kan också frysa bort fett. Alternativt fettsuga. Jag kommer berätta om en behandling som du kanske inte hört om tidigare!

Cellutrix går ut på att få små injektioner i dubbelhakans fettdepåer som gör att dina fettceller krymper ihop och blir små. Fördelen med detta är att behandlingen gör mindre ont, knappt kännbar om du frågar mig (ja jag var ju tvugen att testa) 🙂 och så länge du inte går upp betydande i vikt så håller sig formen.

Hur många behandlingar behöver jag göra? Det är individuellt men 1-6 behandlingar, rekommenderas och de flesta får resultat efter 2-4.

94396864_531653694180706_759889614285570048_n

Bilden ovan visar resultatet efter tre behandlingstillfällen med cellutrix!

Hos oss betalar du per behandlingstillfälle, så får du önskat resultat redan efter en behandling så är det ju superbra! Under en konsultation kan vi tillsammans titta och diskutera hur många behandlingstillfällen som bör planeras. Jag rekommenderar att vänta i två veckor mellan varje behandling för att ge kroppen tid att krympa sina fettdepåer. I vissa fall behöver man efter behandling strama upp huden och detta görs då till ett rabatterat pris med RRS silisorg tensor som stramar upp din hud och kraftigt ökar kroppens egna produktion av hyaluronsyra.

Ha en fin mitt-i-veckan dag och hör av dig om du har några frågor! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s